Badeværelser

Med kompetencer indenfor både VVS og kloakarbejde kan vi stå for at etablere og renovere badeværelser.

Badeværelser

VVS og kloakmester med speciale i badeværelser

Hos Bendix VVS & Kloakservice løser vi en række forskellige opgaver, der måtte være behov for i forbindelse med istandsættelse af badeværelser. Hvad end der eksempelvis skal flyttes VVS installationer eller er tale om et helt nyt badeværelse, kan vi stå i spidsen for hele projektet.

Da vi hos Bendix VVS & Kloakservice kan hjælpe som kloak- og VVS, har vi de nødvendige kompetencer, som det kræver at etablere eller renovere et badeværelse. Deruodver har vi gode samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi tager os af hele badeværelsesentreprisen.

Når du vælger os til at varetage dit badeværelsesprojekt, hvor der er taget højde for både funktionalitet, holdbarhed og æstetik. Som fagpersoner dækker vi blandt andet følgende områder vedrørende badeværelser:

  • VVS installationer
  • Armatur
  • Gulvvarme
  • Kloak og afløb

Badeværelser med høj energieffektivitet

Ved etablering af badeværelser er det nødvendigt at tage højde for placering af installationerne, så det passer med afløb og kloak. Med flere års erfaring indenfor faget kan vi hjælpe med at udarbejde en badeværelsesløsning, således det sikres, at der opnås den højeste funktionalitet. Badeværelsesrenovering er blandt vores spidskompetencer.

Uanset om vi hos Bendix VVS & Kloakservice står for renovering af badeværelser eller eksempelvis installerer varmepumper, lægger vi stor vægt på at skabe løsninger, hvor det mindst mulige energiforbrug er nødvendigt. Vi har ekstra fokus på energioptimering, når vi udfører VVS arbejde og kloakservice. Dette betyder, at vi kan levere holdbare og tidssvarende badeværelser.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få renoveret eller etableret et badeværelse, kan du med fordel tage os med til råds. Vi lægger gerne vejen forbi din adresse for at besigtige opgaven og stille et uforpligtende tilbud. Ligeledes tager vi også gerne en snak om de forskellige løsningsmuligheder, som vi kan anbefale.

For at kontakte os, kan du enten ringe til os på telefon 53 86 80 53 eller skrive til os på mail LN@bendixvvs.dk.