Energi

Når vi står for energioptimering i din ejendom, kan du forvente en særdeles effektiv løsning. Vi er certificeret VE installatør.

Energi

Din specialist i energioptimering

Hos Bendix VVS & Kloakservice finder du en VVS installatør, som er specialiseret og certificeret indenfor energi. Ønsker du at få leveret en energibesparende løsning eller få besigtiget køkken eller badeværelse i din ejendom, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Med os som din samarbejdspartner ved VVS arbejde, sætter vi altid fokus på energioptimering. Da vi lægger stor vægt på altid at være informeret omkring nye produkter og teknikker, er vi de rette at have med indover projektet, når der skal energioptimeres. Vi gennemgår, udskifter og installerer blandt andet følgende komponenter og installationer med henblik på at skabe energibesparende løsninger:

  • Varmepumper
  • Gaskedler
  • Termostater
  • Radiatorventiler
  • … og andre VVS installationer

Opnå store besparelser med energioptimering

Hos Bendix VVS & Kloakservice beskæftiger vi VVS og kloakmestre, som er uddannet i energioptimering og har et bredt kendskab til forskellige energibesparende løsninger. Udviklingen indenfor VVS installation går hurtigt, og der kan derfor være stor besparelser ved at udskifte ældre installationer eksempelvis på badeværelser.

Vi leverer løsninger til både virksomheder og private, som mindsker forbruget af både varme og vand. Ønsker du at få optimeret energiforbruget i din ejendom, besigtiger vi gerne dine VVS installationer. Vi er en del af TEKNIQ Garantiordning, oig du kan derfor være helt tryg, når vi udfører arbejdet.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at minimere dit energiforbrug, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder gerne, så vi i fællesskab kan udarbejde en effektiv løsning, som både imødekommer dine behov og mindsker brugen af energi.

For at høre nærmere kan du enten ringe til os på telefon 53 86 80 53 eller skrive til os på mail LN@bendixvvs.dk.

Samarbejdspartner