Kloak

Oplever du problemer med din ejendoms kloak, kan vi hos Bendix VVS & Kloakservice hjælpe.

Kloak

Alsidigt kloakarbejde

Hos Bendix VVS & Kloak kan vi hjælpe med at udbedre en række fejl på kloak og afløb samt lokalisere eventuelle skader. Når du vælger os som din kloakmester, er du sikret god service og kvalitetssikre løsninger.

Indenfor kloakfaget kan vi hjælpe med opgaver i ethvert omfang. Hos os finder du en alsidig og autoriseret kloakmester, som vægter din tilfredshed højt. Som autoriseret kloakmester kan vi blandt andet tilbyde følgende:

  • Punktreparation
  • TV inspektion
  • Rottesikring
  • Kloakspuling og -resning

Fokus på kvalitet og holdbarhed

Skader på kloakken kan hurtigt blive til stor gene og udvikle sig til mere omfattende og bekostelige problemer, hvis de ikke udbedres i tide. Med os som dit kloakfirma har du altid en kloakmester ved hånden. Hvad end vi udfører en vedligeholdelsesopgave såsom kloakrensning eller løser en akut opstået fejl, kan du forvente, at vi leverer en holdbar løsning.

Med flere års erfaring indenfor kloak- og VVS arbejde, kan vi stå for at renovere eller etablere badeværelser. Ved enhver løsning, som vi står for at levere, lægger vi vægt på energioptimering. Da vi er medlem af TEKNIQ Garantiordning, kan du være helt sikker på korrekt udført arbejde. Skal vi hjælpe dig som VVS og kloakmester, er du velkommen til at kontakte os for vores rådgivning.

Kontakt din kloakmester for et tilbud

Når en vask stopper til, eller der springer et vandrør, står vi hurtigt klar til at udbedre skaden. Vi varetager ligeledes gerne den regelmæssige vedligeholdelse og service. Er du interesseret i at høre mere om et samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten kontakte os ved at give et kald på telefon 53 86 80 53 eller sende os en mail på LN@bendixvvs.dk. Vi vender hurtigt tilbage med svar på din henvendelse.