VVS Arbejde

Hos Bendix VVS & Kloakservice kan vi løse VVS opgaver – store som små.

VVS Arbejde

Din lokale VVS installetør

Bendix VVS & Kloakservice er din lokale VVS installatør, når du har brug for hjælp til at få udført VVS arbejdet. Vi er kompetente indenfor flere grene af faget, og kan hjælpe med alt fra reparationer til nye installationer.

På baggrund af flere års erfaring med alsidige opgaver af forskelligt omfang, kan vi på bedste vis finde frem til den løsning, som er mest effektiv for dig. Vi har fokus på energioptimering ved installation og renovering af enhver type VVS. Vi ønsker at levere løsninger, som kræver det mindst mulige forbrug af både varme og vand.

Indenfor VVS arbejde kan vi varetage opgaver, der vedrører følgende:

  • Vedligeholdelse
  • Reparation
  • Fejlfinding
  • Udskiftning og installation

Bliv mødt af en rolig og dygtig installatør

Som din VVS installatør vægter vi din tilfredshed højest. Vi sørger derfor altid for indledningsvis at udføre en grundig fejlfinding, hvorefter vi afslutningsvis kvalitetstester vores løsning. Med os som din installatør kan du forvente den højeste kvalitet, en god kvalitetsoplevelse og en dialog i øjenhøjde. Da vi ydermere er medlem af TEKNIQ Garantiordning, kan du føle dig helt tryg, når arbejdet overlades til os.

Som både VVS og kloakmester kan vi udføre omfattende opgaver, som eksempelvis vedrører forbindelse af installationer og kloak eller afløb ved etablering af badeværelser. Det sikrer en komplet og veludført VVS løsning.

Kontakt os for at indgå en aftale

Når du har brug for at få udført VVS arbejde i din ejendom, er vi hurtigt klar til at rykke ud. I tilfælde af, at du oplever en akut skade, som skal udbedres omgående, står vi klar med det samme.

Er du interesseret i at få et tilbud eller lave en aftale med en VVS installatør, kan du kontakte os på enten telefon 53 86 80 53 eller mail LN@bendixvvs.dk. Skulle der være behov for, at vi kommer ud og besigtiger opgaven for at stille et tilbud, gør vi gerne det. Vi ser frem til at hjælpe dig.